Mátrabérc 2012

Kelt: 2012.04.30

2012. április 22.

Jöttem tanulni a Mátrába. Nagyon elemében volt a "Mester". Látta, hogy kezdő vagyok, és végig engem szívatott. Alig engedett át a vizsgán. :-)

5 perccel túlléptem a 10 órás szintidőt, de végig mentem! Most is ezért jöttem. Sikerült. Az utolsó órát "extra" dinamikával futottam, mert beszerettem volna érni szintidőre. Hát majdnem! De az utolsó helyet most sem engedtem másnak megszerezni. Legalábbis azt hittem, de utólag kiderült, hogy hárman még utánam értek be. :-) Annyi, és olyan sokféle terhelést kapott a lábam, hogy ebből sokat fogok épülni. De lehet, hogy a végére "földön-futóvá" válok!? A Mátra gyönyörű és csodálatos volt. Még "így" is annyira élveztem. Lehet, hogy jövök még! ;-) A verseny pedig profi szervezés, a felfestés maga a tökély. Szinte a "leálló sávok" is jelölve voltak. Nagyon köszönöm a szervezőknek.

A múlt heti kisbéri 100 km, és a mostani terepfutás debütációval teljesültek az áprilisi "nagy" feladatok. Így kaphatok egy gyenge hetet jutalmul. De májusban folytatódik a kiképzés, szintén "magasabb" szinteken.