Keszthelyi Kilométerek 2010

Kelt: 2010.06.11

2010. május 30.

III. Keszthelyi Kilométerek 42,195 km. Nagyon dinamikus fejlődő hazai versenyünk. Bedő Bea egyre profibban szervezi és fogja össze ezt az eseményt. Most már sok helyről érkeznek résztvevők, de a környékünket is nagyon megmozgatja és beizgatja.

Ez történt a munkahelyemen is. Egyéni teljesítésem mellett, első alkalommal lettem tagja egy váltócsapatnak. Munkatársaim lelkesen szervezkedtek, akik közül ketten először futottak életükben 10 km-t. Nem hiába, ez a futás egy fertőző betegség. Mi voltunk a Keszthelyi Kistérségi FC (Szabó Béla, Gyetvai Alexandra, Pintér Márta, Biró Róbert). Mindenki nagyon kitett magáért és a végén persze, hogy jól esett a pofa sör.

Eddig minden évben más-más útvonal lett kipróbálva, de az idei az újra négykörös lesz szerintem az igazi, hiszen a város összes nevezetességét körbejárja. 25 km-ig illendően versenyeztem, elégedett voltam, mert a pulzusszámok is mutatták a teljesítményt. A második kör után azonban pancser módon elfelejtettem enni, eléheztem és ebben a hirtelen jött melegben alig bírtam betolni magam a következő frissítőre. Ott gyorsan pótoltam a hiányokat, de időre volt szükség, amíg ebből erő lett. A rövid eső arra volt jó, hogy utána párás legyen a levegő. A teljes erőbedobásra már nem maradt motivációm, a cél a nyugodt beérés volt. Az időm 4:04:42 lett. Az eredmény hirdetésen sok ismerősömet láthattam a dobogón.