Szivárvány

Kelt: 2022.12.23

„A futás sokak számára csak értelmetlen időtöltés, ami ráadásul nagyon fárasztó. De, ha megtalálod a futásban a szépséget és az értelmet, akkor talán egy másik értelmetlen időtöltésben is meg fogod találni … az életben!” – mondta ezt egy nagyon bölcs edző egy nagyon tehetséges oregoni atlétának.

Harmóniát találni a végletek között – így próbálok élni.

Idén ezer arcát mutatta meg a Szépség, soha nem volt még ilyen színjátszó évem. És mindez a térdemben berepedt meniszkusz és a megkopott porc miatt … illetve, köszönhetően. Bátor elengedések, józan elfogadások és kincset érő türelmes napok vittek el a „miatt” szótól, a „köszönhetően” szóig.

Főúr! Fizetek. Idén volt 83 km úszásom, 4777 km bringázásom, 702 km túrázásom, és már 124 km futásom.

És volt még hozzá valami? Igen! Kaptam 2 db hyaluronsav injekciót, beszedtem 1236 db porcépítő kapszulát, megittam 6 liter kollagént, megittam 6,5 liter hyaluronsavat, sok-sok vitamint és folyadékot fogyasztottam, valamint volt még 187 óra Bíró Ica-torna, 25 óra vízi jogging termálvízben.

Ennyi? Ó, bocsánat! Nehogy elfelejtsem. Négyszer ettem köröm és pacal pörköltet vega létemre. :-D Hogy hogy?? Tudja, az elvek akkor és addig jók, ha szolgálnak. ;-)

Kevés? Sok? Elég? Így kell? Nincsenek garanciák. A változás örök, amíg változhatunk. Egy dolgot dönthetünk. „Akarom!” – kimondani. Minden este, hogy érdemes legyen felkelni reggel. Aztán egész nap azon ügyködni, úgy tenni-venni, hogy akard. :-)

Mert …. „ a szivárvány felett álomból lett valóság létezik.”

Somewhere Over The Rainbow ….